Neljäs viikko alkoi kurkku karheana ja räkä poskella. Flunssa ei siis hellittänyt vieläkään.

Maanantaina jouduin kävelemään labraan ja kerhoon sohjossa, lapsia pulkassa kiskoen. Nuorimmainen matkusti Manducassa. Kyllä tuntui liikkuminen raskaalta.
Kävin verikokeissa, tutkivat millä tolalla mun Mr Crohn on. Toinen reilun kilsan lenkki sohjossa tuli, kun hain lapset kerhosta ja kävin samalla kaupassa. Muuta liikuntaa en kokenut siinä olotilassa tarpeelliseksi. Oli kovin väsynyt olo, ja nukuinkin kuopuksen kans muutaman tunnin päikkärit.
Tein kokeeksi kebabia, joka unohtui 4 tunnin sijasta 6 tunniksi uuniin. Hyvää se silti oli.

Tiistaina oli edelleen karheutta kurkussa. Päivä alkoi aika hurjasti, kun poika nukahti rattiin ja romutti autonsa. Onneksi ei itse kuitenkaan loukkaantunut. <3
Illalla olis ollu ohjatut treenit, mutta jäin suosiolla kotiin sairastamaan.

Labratulokset oli omakannassa. Calpro oli vain lievästi koholla (85, kun viitearvo <50). Pahimmillaan se on ollut yli 1000. Trombosyytit oli koholla, mutta en edes muista milloin ne ei olisi ollut koholla. 

Keskiviikkonakin lepäilin. Jotenkin sitä ei osaa nauttia levosta, vaan odottaa koko ajan että pääsisi tekemään jotain. Vielä keskiviikkonakin reidet ja pakarat muistuttivat sunnuntaisesta kovasta treenistä. Ainakin meni siis treeni sinne minne pitikin! Varasin ajan inbody-mittaukseen parin viikon päähän. Varasin myös hierojan viikon päähän torstaille. 

Torstaille olin varannut salivuoron, kuvittelin että silloin olisin jo suht terve, kun keskiviikkona olo oli jo melko hyvä. Kuitenkin torstaiaamuun herätessä kurkku oli karhea ja nielu täynnä limaa, tuntui että keuhkoihinkin sattui. Niin minä sitten pitkin hampain peruin salivuoroni, ja pt:n suosituksesta peruin vielä lauantainkin treenit. Ketuttaa, mutta minkäs teet! 

Perjantaina kaverini ja siskoni tulivat meille viikonlopun viettoon. Ois jo kovasti tehnyt mieli juosta juoksumatolla, mutta en uskaltanut vaarantaa toipumistani.

Lauantaina oli jo ihan terve olo. Käytiin yövieraiden kanssa kylästelemässä, katsomassa toisen siskoni vauvaa. Samalla vähän shoppailtiin. Kokattiin & syötiin siskon luona maukas lohiateria. Pari palaa suklaata meni myös. 

IMG_20200217_081123.jpg

Eilen vieraiden lähdettyä uskalsin kokeilla jo kevyttä hölkkää. 46 minuuttia hitaasti lönkötellen, sykkeitä seuraillen. Ei sykkeet nousseet normaalista poiketen, flunssa lienee ohi nyt! Juoksin 5km 101:n keskisykkeellä. Uskalsin varata treenit täksi maanantaiksi. 

Pahus kun oon levännyt kohta kaksi viikkoa, ja huomisen treenin jälkeen alkaa se virallinen lepoviikko. Hohhoijakkaa!!!

Tänäaamuna oli toisen punnituksen vuoro. 4 viikkoa menty kurissa ja nuhteessa! 
Paino 71,2kg (-1,7kg) Kaikkiaan 4:ssä viikossa on lähtenyt 4kg. Jokohan sitä seuraavalla punnituksella pääsee alle 70kg:n. Hoppas så.
Muita muutoksia:
Vyötärö kapein: 72cm (77cm)
Navan kohdalta: 73cm (82cm)
Lantio: 99cm (103cm)
Reidet: 56cm (60cm ja 59cm)

Tää niin toimii!!!
Vielä neljän viikon rutistus ja sitten palkintona odottaa lomamatka Espanjan aurinkoon! <3

Lepoviikolla treenata ei sais lainkaan eikä edes juosta. Huomenna teen molempia. Sitten pakotan itseni unohtamaan urheilun ja teen vaikka jotain pientä pintaremonttia kotona. Tai albumoin vanhoja valokuvia... Jotain tekemistä pitää keksiä.
Lauantaina on kummitytön synttärit. Silloin pidän tankkauspäivän. Onneksi punnitus on vasta kahden viikon päästä. :D

Viikon liikunta:
Su: juoksu 45min, hidas

IMG_20200217_081153.jpg