Maanantaina oli pakko käydä vaakalla, stressasi niin kovasti mässäilypäivä ja sen tuomat kilot. Ja näyttihän se vaaka kilon enemmän kuin viikko aiemmin. En kuitenkaan ajatellut murehtia asiaa, uskon että valmentaja tietää mitä tekee. Tän täytyy toimia.

Vein isommat kerhoon ja kuopus pääsi pihalle vaunuihin päikkäreille. Iskä kuunteli etätyönsä ääreltä, josko pikkuinen heräisi. Itse juosta hölköttelin 75min tasaisesti vauhtia nostaen siten, että matkaa kertyi 11km. Mahtava tunne kun voi taas juosta sydämensä kyllyydestä. <3
Iltapäivällä pääsin pitkästä aikaa vetämään kunnon treenit. Pakarat, reidet ja vatsa saivat kovaa kyytiä. Nyt mennään taas täysillä!

Tiistaina juoksin 45min, hitaat 5km. Vois olla että viikonloppuna en pääsis juoksemaan, niin juoksin sunnuntain ohjelmanumeron alta pois. Päivällä kävimme miehen ja koiran kans metsälenkillä, yli 4km tuli käveltyä auringon paistaessa. Illalla oli pienryhmän treenit, ja tällä kertaa teenattiin selkää. Ihana panostaa kerrankin selkätreeneihin kunnolla. 

Keskiviikkona pidin lepopäivän. Kävin ainoastaan reilun 3km kävelyllä 3v tyttäreni sekä koiran kans.

Torstaina oli vuorossa 45min pikajuoksu ja illalla kuntosali. Tein alakropan treenit, ja kun aikaa jäi, treenasin vielä hauista ja ojentajia. Sain lisätä laitteisiin painoja, lepoviikko ilmeisesti on tehnyt tehtävänsä! 

Perjantaina juoksin 120min jemmaan, koska illalla oli tarkoitus lähteä Syötteelle lomailemaan, enkä olisi päässyt juoksemaan kunnolla muutamaan päivään. Asiat ei kuitenkaan aina mene suunnitellusti, ja kävikin niin, että mieheni joutui sairaalaan aivoverenkiertohäiriön vuoksi, ja Syötteen reissu siirtyi. 

Lauantai oli lepoa. Kävin synttäreillä ja mieheni luona sairaalassa. Syöntien osalta päivä meni vituiksi, en oikein osannut käsitellä miehen sairastumisen aiheuttamaa stressiä ja huolta. Söin pizzaa, kakkua ja suklaata. Harmittaa, mutta ei se maailma tähän kaadu. 

Eilen juoksin 60min.

Tänään oli punnitus. 70,8kg. Pudotusta 400g, mikä on ihan hyvä, kun ottaa huomioon, että kuluneille viikoille sisältyy 2 mässäilypäivää. 

Paino siis 70,8kg (-400g, 6vko:ssa - 4,4kg)

Vielä on vajaa 2 viikkoa aikaa tiristellä ihraa ennen lomaa. Vielä ehtii kilon-kaksi. Ja oon tässä matkan varrella huomannut, että meidän vaaka näyttää kilon liikaa, joten todellisuudessa mun paino on 69,8kg. 

6. viikon urheilut:
Ma: alakropan treenit + juoksu 75min
Ti: juoksu 45min + kävely 1h + selkätreenit
Ke: lepo, lenkkeilyä 
To: juoksu 45min, kova + alakropan treenit 
Pe: juoksu 120min
La: lepo
Su: juoksu 60min

Tällä viikolla juoksin yht. 47,5km.