Toka viikolla maanantaina heti aamusta vedin kotisalilla Voimatreeni A:n. Tein lisäksi 100 sumokyykkyä ja 10 istumaannousua ja lankkua. Iltapäivällä aurinko kutsui ulkoilemaan. Kävelin kilsan, sitten jalat vei juoksun puolelle. Juoksin 10km. Vähän enemmän kuin piti, mutta kun pääsin juoksemisen makuun, niin en malttanut lopettaa aiemmin. Kävelin loppuun vielä noin kilsan.
Illalla kävin hakemassa paketin postista. Siinä oli pelkkä vatsahihna taljaan. Ojentajaköysi ja v-kahva puuttui. Tulleekohan sitten viiveellä..

Tiistaina fiksailtiin meidän kotisalia. Tällä hetkellä siellä siis on talja, kiinteä punttipenkki, vatsalaite, juoksumatto, jumppapallo, n. 28mm vastuskuminauha, 20kg ja 12kg kahvakuula, 2 tankoa ja paljon painokiekkoja. Ja säädettävät käsipainot. Niin, ja nyrkkeilysakki. 

Hankinnan alla on vinopenkki, vatsapenkki Ja selkäpenkki. Olen myös tilannut ohuemman kuminauhan. Jumppamaton tilaan vielä. Steppilauta ja foamroller odottavat hakijaansa postissa.
Vetoremmit tuli tänään.
Eiköhän sitä pärjää kotisalinkin turvin, ei tarvi välttämättä enää oikealle salille mennäkään. 

Keskiviikkona tein taas kotisalilla treenit, B-treeni tällä kertaa.

Torstaina hain postista Fitnesstukun paketin, steppilaudan ja foamrollerin. Myös protskupatukoita tuli 24kpl. Torstaina oli kauppapäivä, ja kuopuksen fysioterapia. Kauppareissulla mukaan tarttui jumppamatto. Lisäksi tilasin kyykkytelineet. Illalla kävin kevyellä lenkillä. 

Perjantaina oli taas treeni A, ja siihen lisäksi muutama kyykkäys ja läpiveto taljassa, vatsat taljassa ja 20 istumaannousua.

Tein myös venyttelyä ja illemmalla haloin kirveellä polttopuita 3h putkeen. Jopas oli voimat loppu sen urakan jälkeen, hädin tuskin oli käsissä voimaa nakella halot liiteriin.

Otin Palkkarin lisäksi käyttöön kreatiinin ja HMB:n. 

Lauantaina juoksin taas intervallia, siihen alkuun lämmittelyä. Yht. 30min. Tilasin 12,5kg käsipainot ja 32kg kahvakuulan. 

Eilinen oli lepoa, kävelin 4,3km.

IMG_20200330_093548.jpg

Aamulla paino 70.4kg. 200g enemmän kuin lähtöpaino.
Mutta mitat kertoo enemmän kuin puntari! 


Rinnan alta: 79cm (-1)
Vyötärö kapein: 72cm(-3)
Napa: 74cm(-3)
Lantio: 97cm(-3)
Reisi: 57cm(-2)
Käsivarren puoliväli: 29cm(+1)
Hauis: 33cm(+1)

Treenit:
Ma: Voimatreeni a, juoksu ulkona 10km
Ti: lepo
Ke: Voimatreeni b
To: kävely 30min
Pe: Voimatreeni A, venyttely, halonhakkuu 3h
La: juoksu 30min, intervallit
Su: lepo, kävelyä 4,3km